2009. január 13., kedd

Barátok!!!

Köszönöm minden Kedves barátomnak, és ismerősömnek a támogató szavakat, és sorokat, igyekszem túltenni magam a dolgokon! Képzeljétek, még az olasz barátosném, írta hogy menjek vissza, és keresünk valami jófélét nekem! :) De ő is megértette, hogy időre van szükségem!
Addig is lekötöm magam az itthoni barátaimnak köszönhetően!

A tél az egyik kedvenc évszakom, ezért naponta egy kis korcsolya mindig belefér, majd rakok fel egy videót!



Tesómék kori közben Petivel:


Stefkó Péter barátommal is sokat beszélgetünk, Atival meg természetes.
Azon gondolkozom beiratkozok nyelvsuliba egy hónapos tanfolyamra, szintentartás véget, meg legalább ott is emberkék között leszek meg ismerkedem....
Szabadidőmet mostanság az angolkönyvek töltik ki, ha nem kalandozok el :).

Már régen akartam táncoktatásra járni, most van rá lehetőségem, amivel valószínű élni is fogok :)!
Elmegyek hátha találok valami normális táncpartnert magamnak, elvileg nem sok fiú van, ennek köszönhetően duplán is lehet tanulnom. Első 3 alkalom ingyenes így ha nem jönne be a második után akkor pááá!!!! Vasárnap lesz az első oktatás, kíváncsian várom.

Kitaláltam még magamnak valamit, amit még nem részletezek, de ígérem folyamatosan beszámolok mindenről!!!!!

Jajj, hát majd el felejtettem a Nászpeti is olvasója a blogomnak, ennek örömére felteszek egy poénját, igaz senki nem fogja érteni, de akik ott voltunk tudják miről volt szó!!!



Addig is aki nem tudná, világkörüli túrát szervezek, várom a lelkes jelentkezőket, és ötleteket! Mindenre kapható vagyok, bizonyos keretek között :).
Londonba nem biztos hogy visszamennék, igaz nagy város, de ha találkoznék ott bárki(kkel), értitek mire gondolok, akkor az nem biztos hogy jó lenne :), a lényeg hogy angol nyelvterület!