2009. február 10., kedd

Remegés

Szombat este Atival úgy döntöttünk, benézünk a régen nem tapasztalt szolnoki éjszakába...

Eddig nem sűrűn járkáltunk be, ezért nem is volt tapasztalatunk igazán merre kéne menni, milyen helyek vannak!

A lényeg, egy pub szerű sörözőben kezdtünk, ott összefutottunk néhány ismerőssel, és említették, hogy merre lenne érdemes elnézni, mármint konkrét szórakozóhelyre.

Mi azt választottuk, ami Atiékhoz a legközelebb van, mivel náluk aludtam benn szolnokon!

Bementünk, a helyre, és mire körbenéztünk arra a megállapításra jutottunk, hogy mi vagyunk a fiatalok :).
De az idősebb nők (25-35) nagyon tudják mit akarnak......
Bementünk a tánctérre mozogni egyet, de a gatyámat, ingemet elkezdték először egyik irányból utána a másik irányból ráncigálni, enyhe jelzéseket adva (héé fiú...)!!!
Szó szerint szét téptek minket a csajok, a gond igazából nem velük volt, hanem a nyomorék tanyasi férfiak, akik ott próbáltak, a korukhoz hasonló nőket találni...

Kiválasztottam a legjobban kinéző, hölgyet, és megmutattam a tánctudásom (csak járok tánciskolába) a színpadon..... annyira tetszett neki, hogy alig akart elengedni :).
Néhány perc múlva éreztem valaki piszkál hátulról, (keményen nekem táncoltak), hátrafordultam, látom valami böszme állat néz.....
Egyből le is pattantam a csajról, nem ér meg nekem ennyit a dolog.....De a hülye lányka nem nagyon akart rólam leszállni, így Atival úgy döntöttünk, jobb ha lefújjuk a bulit idő előtt, és úriemberek módjára távozunk!

Másnap láttam a híradásokban, mi történt vasárnap hajnalban Veszprémben a kézisekkel! Kb mi is járhattunk volna így vasárnap hajnalban, nem is tudom hogy kell fogalmaznom a gyilkosoknak nincs bőrszínük! A mögöttem táncoló baromnak volt bőrszíne, de lehet túl sokat volt a szoliban, és nem is írok semmit erről mert még a végén engem vesznek elő, mivel ez egy nyílt portál!

Szörnyű milyen állapotok vannak Magyarországon, egy fórumban olvastam, hogy ezek a "magyar bűnözők", mivel a bűnnek nincs színe, az amúgy sem rózsás viszonyunkat a szomszédországainkkal, igen aláásták, mivel külföldön mit hallanak az emberek ?????
Megölték válogatott játékosunkat Magyarországon a magyar bűnözők, tegyük fel valaki kimegy nyaralni Horvátországba, (csak példa) mi lesz az első amire egy kézilabdarajongó horvát gondol, ezek is magyarok ezek szúrták vesén a leendő válogatott kapusunka, és ez benne a durva......

Ez az én szerény véleményem, ezek a hírek engem is nagyon megviseltek, mivel én is hithű kézilabdázó, és rajongó voltam, és vagyok!

Rest In Peace Marian Cozma!

http://www.mkbveszprem.hu/

Ezek a gondolatok a jelenlegi hírállások alapján vannak bennem, remélem a jövőben csak pozitívan fog változni!
Igazából ez a blog nem erre hivatott!!! :)
De szégyen, hogy nekem és mindenkinek félnie kell!!!
Remélem senkinek a nézeteit nem sértem!