2009. április 5., vasárnap

Jövevény :)

Ezen a héten bővül a családunk egy taggal, Dávid öcsém jóvoltából, még mielőtt valaki rosszra gondolna, diáklány érkezik hozzánk.....
Finnországból jön egy lánykórus Szolnokra, és Dávidot rávettem ha van rá lehetősége fogadjon ő is egy diákot... A kórus csak lány tagokat tartalmaz :)
Szerencsére kapott lehetőséget, és már biztos hogy lesz vendégünk. Ennek okán el kellett mennem szülői értekezletre (első szülőim felnőttként), nagyon meglepődtem mennyi hülye ember van a világon, és ezek csak szülői értekezletre járnak és hülye kérdéseket tesznek fel az amúgy sem normális tanárnőnek :) kb 20 perc alatt megbeszélhettük volna a lényeget, erre 1 órán keresztül kellett magam türtőztetni a nevetéstől :)!!!!
Már Facebookon rákerestünk a csajszira, 16 éves aranyos kislány, és nincs semmi külön kívánsága a családhoz szerencsére......
Képzeljétek volt olyan érkező aki tej kutya macska különböző ételekre allergiás (még jó hogy nem napfényre allergiás), mondhatni elég nagy szerencsénk volt a mi vendégünkkel akinek nincs semmi allergiája.
Kíváncsian várom az elkövetkezendő hetet!!!