2009. február 2., hétfő

Múlthét

Kedden Angolra járok, jó a csoport, meg minden de az oktatási színvonal nagyon alacsony szerintem, nyelvtanra nagyon rámennek, főleg magyarul, és alig beszélünk angolul, a kinti oktatáshoz képest nagyon furcsa, de jobb mint a semmi!
6 csaj van meg 2 srác rajtam kívül, az arányok pont jók :)

Szerdán megfőztem életem első gulyáslevesét, igaz anyai háttérsegédlettel, mindenkinek nagyon ízlett, nem is maradt belőle másnapra, nem a rossz mércém miatt, hanem a finom ízeknek köszönhetően :).

Csütörtökön is angolon voltam, utána Atival még aznap este lementünk kecskemétre!

Pénteken elmentünk a blingbe (kecskeméti szórakozóhely) high school ibiza party volt, tele volt középiskolás naiv lánykákkal, csak abban erősítettek meg hogy ne legyen lányom ha gyerekem lesz mert apaként igen durva lenne belegondolnom bizonyos dolgokba :).......
Ati, videót nem is merek feltenni :)
Szombaton abonyi Nászpetis, Zsemós, Szabis, Stefkópetis buliba voltam, tálca sör, 3 üveg pezsgő, póker ennek tetejébe, az első kör még értékelhető volt utána már nagyon megfogyott a tálca sör is, ja meg volt még egy fütyülős mézes málnás.......:)
Az abonyi éjszakáról nem írok semmit, de köszönöm srácok a lehetőséget!!!!:)

Vasárnap tánc, a legegyszerűbb táncot nem tudom, mindíg bekavarodok (blus) király mikor körbe mindenki csinálja és meg az aktuális páromat úgy elvezetem, hogy csak mi lógunk ki a sorból :), az egy kicsit gáz, de alakulok, be kell fognom mutert itthon.....
Tanultunk bécsi keringőt (Umccacccát :) ), rockyt az nagyon nagy, és szambát szerintem az megy a legjobban nem is gyakorlom pedig, igaz a többit se, pusztán a tehetségem meg az érzésem alapján nyomulok.... :)

Egy kép is készült a csoportról, ha megtalálom a neten felteszem.....

Elhatároztam, hogy napi rendszerességgel mozgok valamit, már lassan egy hete folyamatosan járok futni, elsőre nagyon durva volt, még most is izomláz van a lábamban, de jó mert valami mozgás kell, szeretek sportolni!

Képzeljétek a seggcsontom még mindig fáj a snowboard baleset óta, lehet tényleg megrepedt, vagy eltört? Majd rászánom magam és megröntgeneztem......