2009. január 26., hétfő

Hosszúhétvége!!!!

A hosszú hétvégém csütörtökön kezdődött.
Terveimnek hűen felutaztam Győrbe csütörtökön, mivel a rábás cimborák újévi köszöntőt tartotta!
Valójában csak Bp-ig kellett utaznom, mivel Evelin, Roli, Miki barátaimnak is Győrbe akadt dolguk (valami jófélét találni nekem :)), és így felvittek!!!! Köszi sokat spóroltam a jeggyel :)!!!!
Tominak is kösz a szállás intézést, de pénz híján nem tudtam a koliban megszállni, hanem Gerzsi és a Bazsi fogadott be!

Szokásosan jól alakult a csütörtök este, egy "vendéglátóipari egységben ", kezdődött, és ott is ért véget :)

Késve érkeztem, így le voltam maradva pár körrel, amit nem is bántam, de a jól kereső exkollégáknak köszönhetően változott a helyzet!

Roliék is csatlakoztak e remek társasághoz, aminek köszönhetően a hangulat csak fokozódott :).
Szegény pultoslány szerintem nem járt jól velünk :), kapta az okosságot az arcába rendesen, cáfoljatok ha nem így volt :).

Bazsika ha minden igaz fényképek is készültek, és most a Gábort is megörökítettük :)!!!

Videó is készült!!!! Szeky barátom, és egy magyar vizsla a főszereplők!!!
Nem tudom hogy került a kocsmába a kutya, de hirtelen csak ott termedt, és elkezdte a Szekyt nyalogatni zavarbaejtő módon :)!!!
Sajnos a szar telefonomnak köszönhetően, nem sokminden látszik a dologból, de a kutya nagyon rá volt cuppanvan a Szekyre!!!!
Krisztián ez úton kérem engedélyedet, hogy felrakhassam a videót :)!!! A hallgatás beleegyezés nálam :) !!!!!!



A lényeg az hogy igen jó hangulatban és állapotban vetettünk véget a péntek hajnalnak!

Srácok elcsesztük, mivel a Roliék elmentek a a laposra, és ott teli volt szalagtűzős picsákkal...ááááááááááá nyugi, majd legközelebb!!!!

Így telt a csütörtök, a továbbiakban még leírom a hosszúhétvégéből hátramaradt napokat!!!!

A frissítés folyamatos lesz!


A péntek!!

Reggel még találkoztam Robi barátommal, akivel megbeszéltük megnézzük Ciprust egy kicsit közelebbről, remélem összejön, mert nagyon szeretnék már menni valamerre!!!!

Estére sajnos nem tudtam fenn maradni Győrbe, pedig az egyetemnél is találkoztam sok emberrel, hogy a sikeres vizsgaidőszak végét ünnepeljük.........de majd legközelebb!! :)

Szerencsés voltam megint mert a Roliék elvittek bp-ig, így volt egy kis spórolás megint :).

Volt egy kis időnk a vonatig, Rolival eltöltöttük hasznosan, nézzétek a fejét milyen fanatizmussal nyomja az X-boxot!!!!


Nekem nem a fanatizmus van a fejemen, csak a feszültség, hogy nem tudtam elindítani a játékot, de nem is baj mert nem vagyok nagy rajongója az üldögélős unaloműző dolgoknak :)!


Budapestről, nem haza mentem hanem Kecskemétre Ati barátomhoz, akivel elmentünk a kecskeméti éjszakába.
Valamilyen szempontból hasznos volt, mert Ricsi barátomnak köszönhetően meg tudtam örökíteni, hogy kell majd legközelebb kivasalnom az ingem!!!!!!!!!!!!!!



Igaz arra nem is merek gondolni, hogy mennyi időt vesz majd igénybe:)
A beszélgetés nem lényeg a videón, pusztán a vasalás technikája!!!!!!

Az este jó hangulatban telt ismét!


Szombat!!!!!

Kicsit fáradtan de törve nem Atival nekivágtunk egy titokzatos város felfedezésének, biztonsági okokból ezt nem nagyon részletezném :)
Lolka és Bolka láttak el minket szállással, terülj-terülj asztalkám áááááá, tényleg gyerekek köszi mindent, jól éreztük magunkat, legközelebb is megyünk ténylegesen felfedezni a dolgokat :). (Ezt a szombat estét nem sokan értik, de akinek kell fogja, akinek meg nem remélem nem is derül ki semmi :))..


Vasárnap, egy kis társastánc.....

Nagyon fáradt voltam mert előtte értünk haza kb 1 órával, de lelkes diákként nem hiányozhatok egy óráról sem!
Kezdenek bedurvulni amúgy a dolgok, igaz nem olyan bonyolult kombinációk, de ritmusra nem egyszerű! Gyakorolni kell és akkor megy, szerencsére meost egy olyan párom volt, aki már fentebbi csoportban van, csak lejött tanítani a gyengébb képességűeket :), lehet csak nála voltam béna, más kezdőhöz képest meg profi, de igazából tőle sokat tanultam, remélem jön legközelebb is addig meg felfejlesztem magam valahogy :)!!!!!